Onze Auteurs

Mary Alice Arthurt Leef 365!

Mary Alice Arthur

Mary Alice Arthur is verhalenactivist. Ze gebruikt verhalen om positieve systemische veranderingen te verwezenlijken en collectieve intelligentie toe te passen op de belangrijke problemen van onze tijd.

Meer over Mary Alice Arthur

Marius Appelman Riksja's Journey

Marius Appelman

Niet gehinderd door enige kennis van de reisbranche startte Marius in Riksja’s Travel vanuit een dringende behoefte om het anders te doen dan zijn voormalige werkgever. Zijn intentie: medewerkers op de eerste plaats zetten.

Meer over Marius Appelman

Michael Bernard Beckwith

Michael Bernard Beckwith richtte in 1986 het Agape International Spiritual Center op. Hij is ook medeoprichter van de Association for Global New Thought en  Season of Nonviolence.

Meer over Michael Bernard Beckwith

Dr. John Demartini

Dr. John Demartini richtte is een autoriteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gedrag. Zijn stelling is dat genialiteit vaak verscholen ligt onder de etiketten die de maatschappij ten onrechte op kinderen en volwassenen plakt.

Meer over John Demartini

Alan Seale

Alan Seale is mentor, coach, inspirerend spreker, auteur, trainer en leraar. Hij is oprichter en leider van het Center for Transformational Presence.

Meer over Alan Seale.

James Twyman

James Twyman is bekend als ‘vredestroubadour’. Hij is vaak naar oorlogsgebieden gereisd om er voor vrede te bidden. Hij werd uitgenodigd door vredesorganisaties en zelfs door regeringsleiders.

Meer over James Twyman