365 ALIVE! Vind je stem. Claim je verhaal. Leef een sprankelend leven.

Het leven draait om de verhalen die we vertellen. En hoe we de verhalen tot leven brengen.

Jouw verhaal bepaalt hoe je de dingen ziet en wie je daardoor kunt zijn. Het beïnvloedt of jij je machteloos of krachtig voelt, hoe jij succes en geluk definieert. Jouw verhaal ligt ten grondslag aan elke actie die je onderneemt.

Waarom zit jij aan jouw verhaal vast? Welke verhalen helpen je te gedijen? Welk verhaal zou jou kunnen bevrijden? Waar kan jouw verhaal je helpen om een stap verder in je leven te zetten. En welke verhalen kunnen jou helpen om je meest bloeiende toekomst te creëren?

365 ALIVE! is een reis naar de kunst van de verhalenverteller. Hoe jij jouw verhaal kunt begrijpen en gebruiken om een sprankelend leven te creëren en de status quo te veranderen; hoe jij je wereld kunt veranderen door de kracht van het verhaal.

In deze revolutionaire gids vind je een kameraad om je te ondersteunen op de reis van het transformeren van je leven naar een betere. Door het ontdekken van de kracht en het potentieel van je eigen verhalen.

365 ALIVE! Laat je zien hoe jij de wereld kunt veranderen door de kracht van storytelling.

In het boek 365 ALIVE! vind je:

  • Een handleiding om te ontdekken hoe de verhalen die je hebt – zowel bekende, alsnog te ontdekken van invloed zijn op wie je bent. Leer vorm te geven aan de verhalen die jou maken.
  • Strategieën om leiderschap in je leven te nemen door je drijfveren en diepste motivaties te ontdekken. Je verhalen bevatten de sleutels om een magnifiek leven te gaan leiden.
  • Een veldgids om te begrijpen waarom verhalen de menselijke superkracht zijn en hoe je ze kunt gebruiken om je toekomst positief vorm te geven. Ontdek hoe je verhalen kunt gebruiken om in je kracht te komen.
  • Prachtige beelden en tot nadenkende stemmende citaten die je zullen stimuleren en betrekken bij een dieper begrip van jezelf en de wereld. 365 ALIVE! is een bron waar je keer op keer naar terug zult keren.

Een tweeënvijftig weken durende reis naar de kracht en de praktijk van verhalen voor jezelf en degenen om wie je geeft. Maak de reis stap voor stap of duik erin wanneer je maar wilt.

Wat is het belangrijkste verhaal in de wereld? Dat is het jouwe!

Engelstalige versie 365 ALIVE!: verschenen januari 2021 | 296 pagina’s | full color | prijs 50,99