Maak het verschil in een, snel veranderende wereld
Alan Seale
ISBN 9789089840097
180 pag.
€ 19,99

Dit is een gids voor een wereld die niet alleen heel snel aan het veranderen is maar die bovendien op het punt staat een transformatie door te maken. Hoe creëren we daarvoor de best mogelijke omstandigheden?

Alan Seale heeft dit boek geschreven voor mensen die echt een verschil willen maken. Mensen die de passie voelen om iets voor de wereld of de samenleving te doen. Dit boek is voor mensen met visie die tot actie willen overgaan. Het is bestemd voor leidinggevenden die ondersteuning zoeken bij het verkennen van onbekend terrein. Voor coaches die ruimte willen creëren waarin mensen het beste uit zichzelf halen. Voor docenten die simpele, maar krachtige woorden en structuren zoeken om grote concepten voor iedereen toegankelijk en toepasbaar te maken. En voor iedereen die wil bijdragen aan een wereld die wél werkt.

Alan Seale is internationaal zeer actief. Hij heeft op zes continenten gesproken, trainingen gehouden en in meer dan dertig landen mensen opgeleid tot coach. Zijn boeken zijn in zeven talen verschenen.

Zie van Alan Seale ook Het Manifestatiewiel en Intuïtief leven.

Meer over Alan Seale